O ta'aloga masani a Halloween e aofia ai le fa'afoliga o ni aitu, utia apu ma le faia o moli maukeni?

1. Faafoliga e pei o se aitu: Halloween o se tausamiga aitu i Sisifo.O le aso lea e omai ai aitu ma o atu.E manana'o tagata e fa'afefe i latou e pei o ni aitu.O lea la i lenei aso, e toatele tagata o le a ofuina ofu uiga ese, faafoliga o ni aitu, ma feoai solo i auala.O le mea lea, e tatau i tagata matamuli ona mataala pe a o i fafo.E tatau ona saunia i latou i le mafaufau.A leai, afai e te le fefe i le oti i aitu, o le a e fefe i le oti i tagata o laei e pei o aitu.
2. Uu le apu: O le ta'aloga sili lea ona lauiloa ile Halloween.O le tuu lea o le apu i totonu o se pesini ua tumu i vai ma tuu atu i tamaiti e utia le apu i o latou lima, vae ma le gutu.Afai latou te utia se apu, o le apu e a oe.
3. O moli maukeni e ta'ua foi o moli maukeni.O lenei aganuu e sau mai Aialani.O le Irish na faʻaaogaina pateta poʻo radishes e fai ma moli.Ina ua o mai tagata fou mai fafo i le konetineta o Amerika i le 1840, na latou iloa ai o le maukeni o se mea e sili atu ona lelei nai lo le atigi paepae.O moli maukeni la o lo’o va’aia nei e masani lava ona fai i maukeni


Taimi meli: Oke-26-2021